Можем да опишем екипа на Simvol с една дума. Тази дума символизира и описва същността на хората с които работим. Тази дума означава иновации, постоянство и качество. След 12 години упорита работа и реализирането на много иновативни проекти, ние сме подготвени и вярваме, че ще се справим с всяко предизвикателство на нашите клиенти и партньори.

Всеки член на екип допринася със своята компетентност за безупречното изпълнение и реализация на проектите по които работим.

Stoycho Hristev
Stoycho Hristev
Founder & CEO
Madlen Artin
Madlen Artin
Co-founder & CEO
Nasko Dapchev
Nasko Dapchev
Sales Manager
Valeri Yordanov
Valeri Yordanov
Certified Auditor
Out Team
Angel Karavlanov
Sculptor
Out Team
Deya Nikolova
Graphic design
Out Team
Vacancy
Catering Manager
Out Team
Vacancy
Head Chef
Out Team
Gergana Hristova
Artist, animator
Out Team
Alex Anmahyan
Artist, animator
Out Team
Eng. Mirchev
Technologist
Out Team
Donka Stoyanova
Accounting

Реализирани проекти

TEZGIAH

„Тезгях“ кафе и пекарна, е място в сърцето на града, което предлага уникално разнообразие от сандвичи и салати, както и свежи смути и кафе напитки, всички приготвени на място.

Още за проекта мар. 2019

ТЕЗГЯХ – хлебарна и пекарна

Как най-старата фурна в Бургас се превърна в „ТЕЗГЯХ“ хлебарна и пекарна!
Един проект, инвестиран и осъществен от „SIMVOL food & beverage company“

Още за проекта юли 2017

Amaya Beach

facebook-amaya-restaurant

ХИТОВОТО ЗА СЕЗОН 2016 ЗАВЕДЕНИЕ – „AMAYA BEACH“ Възродения култов ресторант „Кокошките“, бе превърнат в развлекателен комплекс „AMAYA BEACH” и […]

Още за проекта юли 2016

Plan-B

Ребрандиране на ресторант заведение концепции

Разработване на стратегия за развитие и репозициониране на обекта

Още за проекта мар. 2016

Ola Cafe

Реализирахме идеята да създадем „Кафе – сладкарница“ с нисък оперативен разход и висококачествени и здравословни продукти и кафе напитки „тип […]

Още за проекта юни 2014

Alfresco

Италианската кухня е една от най-широко разпространените и известни извън пределите на своята родина. Разбира се, италианската кухня не се […]

Още за проекта май 2014

Fish & Chips

„Fish & chips“ е традиционно за Великобритания бързо хранене, предлагащо хрупкави картофки и панирана бяла риба (треска). Тази любима на […]

Още за проекта апр. 2014

Кетъринг

Организирането на кетъринг и събития е свързано с много прецизно планиране и съчетаване на компетентността на много различни хора и […]

Още за проекта мар. 2014

New York Deli

Ню Йорк Дели е нова концепция за кафе, място за хапване и бар. Менюто на Ню Йорк Дéли включва любими […]

Още за проекта фев. 2014

Ресторант „Ракия“

ресторантско и барово оборудване

Ресторант „Ракия“ предлага модерна интерпретация на богатата ни българска кулинарна традиция и празнува богатството на нашето национално питие – ракията. […]

Още за проекта окт. 2013