Plan-B

Понякога да имате ресторант с модерна визия и много добра локация,
НЕ Е ДОСТАТЪЧНО!

Нашата работа за “ План Б “ Бургас се състоеше в:

Разработване на концепция за развитие на обекта

Подробен анализ на текущото състояние на обекта
(финансово, материално и ресурсно);

Финансов и маркетингов анализ;

Изпълнение на стратегията за развитие на обекта;

Смяна на визията на бранда и изграждане на нов имидж

Смяна и обучение на ключови служители;

Внедряване на нови продукти и услуги;

Подобрения на детайли и функционалност по интериора и материалната база;

Смяна и внедряване на менюта:

Асортимент, визия, дизайн, ценообразуване, себестойност и технология:

„Основно меню за храни и напитки“;

„Леко дневно меню“;

„Детско меню“;

„Брънч“;

„Кулинарна работилница“;

„Вино и тапас“;

Внедряване на нови продукти и услуги:


„Кулинарна работилница“;

„Брънч“;

„Вино и тапас“;

„Кулинарен рожден ден“;

Организиране на събития:

Цялостно организиране на рекламни кампании:

Текстове;

Визии;

Интернет комуникация;

Медии;

Някои събития, които организирахме:

Гладиатори в кухнята – журито на Мастър Шеф България и
участници в шоуто

„Любовен уикенд“

„Кулинарна работилница“

„Брънч“

„Вино и тапас“

„Кулинарен рожден ден“