Понякога да имате ресторант с модерна визия и много добра локация,
НЕ Е ДОСТАТЪЧНО!
Нашата работа за “ План Б “ Бургас се състоеше в:
Разработване на концепция за развитие на обекта
Подробен анализ на текущото състояние на обекта
(финансово, материално и ресурсно);
Финансов и маркетингов анализ;
Изпълнение на стратегията за развитие на обекта;
Смяна на визията на бранда и изграждане на нов имидж
Смяна и обучение на ключови служители;
Внедряване на нови продукти и услуги;
Подобрения на детайли и функционалност по интериора и материалната база;
Смяна и внедряване на менюта:
Асортимент, визия, дизайн, ценообразуване, себестойност и технология:
„Основно меню за храни и напитки“;
„Леко дневно меню“;
„Детско меню“;
„Брънч“;
„Кулинарна работилница“;
„Вино и тапас“;
Внедряване на нови продукти и услуги:
„Кулинарна работилница“;
„Брънч“;
„Вино и тапас“;
„Кулинарен рожден ден“;
Организиране на събития:
Цялостно организиране на рекламни кампании:
Текстове;
Визии;
Интернет комуникация;
Медии;
Някои събития, които организирахме:
Гладиатори в кухнята – журито на Мастър Шеф България и
участници в шоуто
„Любовен уикенд“
„Кулинарна работилница“
„Брънч“
„Вино и тапас“
„Кулинарен рожден ден“